O MyCityInfo.Org | MyCityInfo.Org

MyCityInfo.Org je platforma za promociju i upoznavanje gradova i zemalja koji su nastavili postojati kao gradovi i mjesta u zasebnim zemljama nakon raspada Jugoslavije.

Primarni cilj ove platforme je promocija lokalnih firmi, tj. njihovih proizvoda i usluga kao i turističkih ponuda i paketa kako za domaće tako i za inozemne potrošače, goste i investitore.

U ovu svrhu nudimo da besplatno registrujete svoju firmu, hotelski ili privatni smještaj, da dodate kratku video prezentaciju o sebi i da ponudite svoje usluge i proizvode.

Pored ovoga, imate mogućnost da dodate slike u galerije tako da se gradovi i regije mogu takmičiti za prestiž sa svojim ljepotama i ponudama i da budu više izraženi na početnoj stranici ili na stranici dotične zemlje ovoga sajta.

Pored ovoga imate sekcije za nekretnine, motorna vozila i male oglase koji će biti izlistani po dotičnim gradovima i koji se mogu koristiti u kompoziciji sa uslugama vaše firme.

Na primjer ako nudite smještaj u bungalovima u planinskom okruženju a želite obogatiti svoju ponudu dodavanjem zdrave hrane koju nemate u ponudi, potražite nekog u svojoj blizini ko može vašim gostima svaki dan isporučiti svježe mlijeko, putar, jaja, meso itd. Na ovaj način nudite atraktivniju ponudu i u isto vrijeme pomažete svom susjedu da proda svoje proizvode. Ovo će biti omogućeno tako što ćete moći naći obližnje saradnike na mapama koje će biti dostupne za vaš region.

Drugi primjer bi bio ako nudite kratkoročni privatni smještaj a vaš prijatelj ili komšija ima auta na iznajmljivanje, možete se udružiti i ponuditi npr. stan sa korištenjem auta. Turisti koji dolaze na par dana u vaše mjesto će sigurno biti zainteresovani za ovako nešto. Pored ovog možete ponuditi i opciju sa vozačem koji poznaje domaći teren i jezik gostiju.

Ovaj sajt je nastao također iz želje za jednim virtualnim putovanjem u drage nam krajeve, za one koji žive van svoje domovine, tako da imaju mogućnost da vide dešavanja i da kontaktiraju svoje zemljake i sugrađane radi bolje komunikacije i saradnje na bilo kojem planu. Pošto će ovaj sajt biti reklamiran i izvan granica novih zemalja bivše YU, vi imate priliku da nađete inostrane investitore zainteresovane za vaše poslovne ideje.

Slobodno pored svoga jezika stavljajte tekst na stranom jeziku za publiku kojoj predstavljate svoju poslovnu ideju, ili proizvode koje želite plasirati na domaćem ili stranom tržištu, bilo da se radi o Arapskom, Engleskom, Njemačom ili bilo kojem drugom jeziku. Vaše ponude i potražnje neće biti izlistane samo na ovom sajtu nego i na nekoliko socijalnih medija za bolje zahvatanje publike.

Mi vam za sada možemo pomoći sa Engleskim i Njemačkim jezikom a vjerovatno i sa drugim jezicima u skoroj budućnosti.

Hvala i dobrodošli na vaš sajt.